Registreer of Login:
Login:
Password:


Nieuws:

20-04-2016
TAC Rally Tielt 2016
We zijn er terug klaar voor ! van start met het nummer #20 op de deuren. We zien jullie graag langs de proeven! ‪#ŭGVRacingTeam‬ ‪#ŭEvoX‬
20-04-2016
Pre event testing
Met de Rallysprint van Moorslede voor de deur, is het hoog tijd om de wagens eens aan de tand te voelen.
20-04-2016
Nieuwe evo X
Deze winter wordt er een nieuwe evo X opgebouwd. Een groep N of R4??
20-04-2016
6 Uren Van Kortrijk
Laatste van dit seizoen! na de fantastische 1ste plaats in koekelare, gaan we nu terug strijden om een mooie plaats te halen in het klassement hier in Kortrijk! Kom zeker eens kijken op en rond de grote markt te Kortrijk! en herbeleef de 6u van Kortrijk! ‪#ŭGVRacingTeam‬ ‪#ŭevoX‬ #8
14-10-2015
Winst in de Hemicuda Rally!!
We won!! 1st O/A! Prachtprestatie omgezet in welverdiend resultaat! ‪#ŭGVRacingTeam‬ #1! ‪#ŭYeehaa‬!
11-04-2015
Tegenslag in Tielt
Game over ... 2 lekke banden en 2 wiel bouten kapot .... t mag nie zijn in tielt
12-03-2015
RS Moorslede 2015
Verleden zondag werd de openingswedstrijd van het West Vlaams kampioenschap gereden te Moorslede. We vertrokken met nummer 77 op de deuren, met als grootste rivalen, Paul Lietaer, Vincent Vermeeren, Filip Pyck, Steve Beckaert en Toby Vandenberghe. Traditioneel ben ik een trage starter, maar heb daar iets proberen aan te veranderen. Aan de finish van de eerste proef kregen we de tijden door van alle andere wagens en we zagen dat we een 2e tijd draaiden na Polle, op 10 seconden. De start was goed genomen. We reden iedere proef de 2e tijd om zo op het einde van de wedstrijd als 2e te eindigen, missie volbracht... Bedankt aan alle sponsors en servicemannen. Bedankt aan Jasper om de 0 wagen te rijden met Petra, ze zegt dat ze nog veel heeft bijgeleerd.
02-03-2015
Evo X R4 seizoen 2015
Dit is het nieuw ontwerp van beide Evo x R4 wagens voor het seizoen 2015. Onder het motto "Less is more..."
0000-00-00
Evo X R4 2013
Hierbij een eerste foto van de Mitsubishi Lancer Evo X R4 versie 2013.

0000-00-00
Seizoen 2013
voor volgend seizoen hebben we een nieuwe Mitsubishi Lancer Evo X R4 aangekocht. Kort na de TBR rally werd beslist om over te gaan tot het inleveren van een Evo X gr N en het aankopen van een nieuwe Evo X R4 met sequetiele bak, wel met de groep N ophanging. Na wat overwegen en spreken met Andy Lefevere zagen we niet echt het nut van de R4 ophanging in op belgische wegen. De bedoeling is om terug het complete West Vlaamse programma af te werken. Wat het BK betreft, wordt het afwachten tot we uitsluitsel krijgen als er mag gestart worden met de sequentiele versnellingsbak. Verder wordt er een volledig nieuwe livery gemaakt voor de evos, de groep N blijft dienen als 0 wagen. Verder blijft ook Olivier Ghekiere copiloot van dienst. We hopen op een mooie strijd met de tot nu toe 3 R4s!
0000-00-00
TBR Rally 2012
Wat een TBR geweest, eerste 2 rondes kijhard gekoerst samen met Kurt Rigole, na 2 rondes en een klein foutje met redelijke gevolgen op de zoning staan we 5 seconden voor op Kurt. In de derde ronde verliest Kurt 8 minuten en staan we 1.47 voor op de 2e, we beslissen minder voluit te gaan en maken 2 fouten op Kp moorslede. In Rumbeke nemen we een bocht zeker 20 km/u trager dan de vorige rondes en schuiven we aan 25 km/u op een muur. Stuurbekrachtiging geraakt en einde Rally . Merci aan alle supporters en iedereen die dit prachtige rallyjaar helpen maken heeft. Proficiat aan Olivier Ghekiere voor het perfecte co werk dit jaar ! merci aan Kurt Ghekiere voor de mooie infrastructuur gisteren. We zijn volop bezig met plannen te smeden voor volgend jaar ! 1 ding is al zeker, Olivier blijft copiloot van dienst.
0000-00-00
RS Moorslede 2012
Beste rallyvriendnen, Zondag start het nieuwe seizoen met de rallysprint te Moorslede. Voor onze thuiswedstrijd staan we klaar om een plaatsje in de top 5 te veroveren. Dit zal weliswaar niet van een leien dakje lopen want er staan niet minder dan 4 subaru WRC's aan de start. Met dan nog Andy Lefevere met de BMW en Tim Vanparijs met de Porsche, en nog 2 evo x, en Pyck debuterend met een evo 9 zijn we zeker met zn tienen die een top 5 beogen. De weerberichten voorspellen wel wat regen, wat in ons voordeel werkt. Samen met de andere G&V teams nodigen we u uit om te komen kijken langs de kp's of eens de sfeer op te snuiven tijdens de service. De kp is dezelfde gebleven als verleden jaar en wordt 4 keer verreden, om 8u30 start de eerste wagen. Naast mij zit Mario Froyman, sponsor en gelegenheidsco. groeten en tot zondag !!
0000-00-00
omloop van vlaanderen
Beste rallyvrienden, Komend weekend wordt de omloop van vlaanderen gereden in en rond Roeselare. Tijdens onze thuiswedstrijd gaan we proberen om een top 3 groep N te behalen. Verleden jaar eindigden we op een 11e plaats algemeen. Dit zal dit jaar waarschijnlijk iets moeilijker worden met een sterker deelnemersveld. Toch gaan we ons uiterste best doen voor een top prestatie. info vindt je op wwww.omloopvanvlaanderen.be ons startnummer is 22 . groeten en tot komende weekend ! Bert
0000-00-00
rally staden
Wegens de drukke werkzaamheden een te late verslag van de wedstrijd. Maar hierbij toch even melden dat we in Staden op een 4e plek eindigden. We zijn zeer tevreden en klaar voor de volgende grote afspraak van het jaar : de Omloop van Vlaanderen te Roeselare op 9 en 10 september. sportieve groeten Bert
0000-00-00
Geko Wervik Rally
na een super geslaagde "rallyhappening" zijn we klaar voor de rally van wervik. Doordat de eerste evo in Nederland is voor programmatie en revisie rijden we met de "tweede" evo in Wervik. Normaal gezien zijn de prestaties de zelfde en gaan we toch proberen om een rol te spelen juist na de wrc's. In Orc hadden we op het laatst slechts nog enkele seconden te kort om D Bruyneel bij te benen en wie weet in de slechte weerstomstandigheden die voorspeld worden, kunnen we misschien meestrijden voor een top 5 We hopen jullie talrijk te mogen begroeten.
0000-00-00
Rallysprint Moorslede
Verleden zondag werd de eerste wedstrijd van het vas kampioenschap verreden in Dadizele (Moorslede). Voor ons was dit ook de eerste wedstrijd voor dit seizoen. Voor de gelegenheid was Werner copiloot van Lieven Ghekiere, die dienst deed als 0 wagen. Mario Froyman zat als gelegenheidscopiloot / sponsor naast mij in de stoel. We begonnen iets te braaf aan de eerste kp, testen op Niederrhein is immers iets anders dan aan 150/u op gladde binnenweggetjes rijden. Maar al vlug kwam het vertrouwen en klommen we op naar een 5e plaats na de wrcs van Tsjoen, Boxoen, de grAs van Andy Lefevere en Duquesne. Maar de druk kwam van Tim Vanparijs kwam in onze nek en zo verloren we in de laatste kp onze 5e plaats met slechts 0.8 seconde. Zoals Tim al gezegd had, gelijk wie voor wie is, revanche in Tielt !! Bedankt aan alle servicemensen, want ze deden het weer voortreffelijk, ook voor de nieuwe eigenaar van de evo9 Vincent, die ook supercontent was.
0000-00-00
Aankoop 2de evo X
Hierbij nog een nieuwtje, Na dat de evo 9 verkocht werd, hebben we samen met sponsor G&V petroleum besloten om Lieven toch te laten 0 wagen rijden in enkele wedstrijden. Doordat we de BMW M3 wat aan de kant willen laten en wat willen sparen, besloten we om terug contact op te nemen met Heuvel-motorsport om te kijken wat er nog mogelijk was. Eerst wilden we een "light-versie" evo 10 laten maken, maar plots kwam er vanuit Nederlandse hoek een heel ander voorstel. De evo 10 ex Van Loon was door Heuvel-motorsport aangekocht en deze kon quasi direct aan ons doorverkocht worden. Hierdoor besloten we om een 2e evo 10 aan te kopen. Zo zal Lieven er al mee debuteren in de RS Moorslede als 0 wagen. Het worden nog drukke dagen want de wagen moet nog een check up krijgen bij Heuvel-motorsport en moet vanzelfsprekend nog een livery krijgen ook.
0000-00-00
Onthulling nieuw jasje Evo X
Zaterdag 12 februari op The Big Rally Event in de Qubus te Oudenaarde werd de belettering van de Evo X onthuld. Dit werd een mooie show en een aangename avond voor iedere rallyfan. Zie ook bij videos.


0000-00-00
Aankoop Evo 10 RS Full Spec
Voor volgend seizoen zijn we ondertussen al rondgeraakt. We liepen al een tijdje met het idee om zelf een evo10 te bouwen. Maar door leveringsproblemen bij mitsubishi kunnen we momenteel niet aan een nieuwe evo 10 rs geraken. Hierdoor hebben we dan besloten om met verschillende partijen samen te zitten om tot de aankoop van een "evo10 rallyversie" over te gaan. Na een grondige studie besloten we om een nieuwe evo 10 full spec aan te kopen bij Heuvel Motorsport. De wagen wordt op 1 december geleverd vanuit de ateliers waar er nog een testsessie van een dag voorzien wordt door Jasper Vandenheuvel en waarbij de mechaniekers ook een opleiding krijgen. Voor volgend jaar wordt er normaal opnieuw een a la carte programma opgesteld waar de West Vlaamse wedstrijden centraal staan. De evo 9 wordt deze winter helemaal onder handen genomen en er zijn momenteel onderhandelingen bezig om de wagen op enkele wedstrijden 0 wagen te laten rijden met Lieven Ghekiere aan het stuur.
0000-00-00
short rally oudenburg jabbeke
Gisteren werd de short rally oudenburg jabbeke verreden. Werner nam het stuur van de bmw in handen voor de 0 wagen maar hij moest al vroeg aan de kant met een uitgescheurde achterbrug. Voor mij met gelegenheidsco Rudy Dumoulin begon het zoals altijd ietsje te traag. Naargelang de wedstrijd vorderde kwamen we terug in het ritme en konden we ook al 4e tijden neerzetten. We eindigden 7e algemeen op 2 seconden van de 6e en 1 seconde van de 5e plaats. We zijn tevreden met dit resultaat en kijken al uit naar de volgende wedstrijd , de Shortrally Staden op 15 augustus.
0000-00-00
RS monteberg
Beste rallyvrienden, Komende weekend wordt opnieuw de rallysprint van de monteberg gereden. Voor de zaterdageditie rijdt Werner met Frederiek Pirnay als co met de BMW. De zondag ga ik eens plaats nemen achter het stuur van de bmw, het is ondertussen al 2 jaar geleden . Het weer zal er geen goed aan doen, maar het doel is ons eens te amuseren. Groeten, Bert
0000-00-00
SR Linter
Beste autosportliefhebbers, Komende zondag zijn we te gast in Linter ( Bij Sint Truiden) voor de Rally van Linter. Deze telt mee voor het Vas kampioenschap. We komen aan de start met nr3 na Hermans en Deveux, 2 streekrijders ook met lancer evo. Het ritme zit er goed in na Tielt verleden week en we gaan dus terug voor een podiumplaats, Deveux won al in de Haspengouw en Hermans was al 3e en 2e en heeft dit jaar de ambitie om te winnen. Het rallycentrum is gelegen op het plaastelijke voetbalveld van Orsmaal, de 2 kps zijn Neerhespen en Neerlanden. We houden jullie volgende week wel op de hoogte van het resultaat. Groeten, Bert
0000-00-00
Terugblik op de winter
Beste rallyvrienden, hierbij blikken we even terug op de verlopen winter, de evo werd helemaal uiteengehaald, de onderkant en motorcompartiment werden volledig herschildert, de schokdempers, versnellingsbak, differentielen werden aan een revisie onderworpen. Ook de motor werd helemaal vernieuwd en kreeg een nieuwe turbo en een nieuwe mapping (34mm restrictor) verder blijft de look ongewijzigd. Ook de bij de BMW werden enkele kleinere revisies uitgevoerd. Op 21 maart gaan beide wagens van start in de RS Moorslede, onze thuiswedstrijd. We gaan probere om met de evo9 gr A mee te strijden vooraan terwijl dat Werner het houd bij het plezier en het schuiven met de BMW. Meer nieuws over RS Moorslede volgt nog . Groeten Bert
0000-00-00
winterstop
Momenteel zijn we in winterstop, is de evo helemaal in blote kas. De motor is uitgebouwd en wordt deze week nog bekeken. De versnellingsbak, diffs en schokdempers worden momenteel gereviseerd. We houden er aan iedereen een voorspoedig en gelukkig 2010 ! Bert
0000-00-00
omloop van vlaanderen
Bij een tragisch ongeval verloren we een vriendin, dokter bij de brandweer en eveneens mijn huisdokter. Hierdoor heb ik beslist om niet deel te nemen aan de omloop van vlaanderen. groeten Bert
0000-00-00
Eetfestijn
Beste rallyvrienden, komend weekend, op vrijdag vanaf 19u, op zaterdag vanaf 19u en op zondag vanaf 11u30 kunt u terug aanschuiven aan onze jaarlijks eetfestijn. We serveren er beenhesp met rijkelijk groentebuffet en een gratis aperitief voor 15 euro. Reservatie gewenst. Groeten Bert en Werner
0000-00-00
lrt rally komen result
Beste rallyvrienden, Wie had het ooit durven dromen, ik zeker niet, Werner ook niet, en toch is het gebeurt. We hebben de LRT rally te komen gewonnen ! Niet alleen in groep N, maar ook algemeen . Op kp 1 reden we lek op een 2 tal km voor de finish waar we enkele seconden verloren. We besloten de eerste dag tempo te rijden maar niet specifiek aan te vallen. Einde dag 1 : resultaat 1e divisie 4, 3e algemeen op 7 seconden van de leider. Dag 2 besluiten we om aan te vallen en gaan we voor de 1e plaats algemeen. In de 1e ronde tasten we de kps nog eens goed af en we staan nog steeds onze 7 seconden achter op de leider, ondertussen is de 2e algemeen van de baan gegaan en staan we 2e, nu gaan we volop voor de overwinning. In de 2e ronde nemen we de leiding over met 10 seconden voorsprong. Natuurlijk vecht Benoit terug en komt hij terug op 7 seconden. Met de laatste 3 kps voor de boeg staatn we eerste met 7sec voor op Benoit en 13 op Duquesne. We kregen het nog even heel warm in een remzone waar de wagen plots van de grond ging en waar we rond onze as draaiden, maar toch eindigden we 1e algemeen met 7 seconden voor op de 2e. 2 overwinningen in groep N en 1 algemeen, als dat geen goeie start is voor het jaar ? groeten, bert en werner
0000-00-00
lrt rally komen
Beste autosportvrienden, De TAC is nog maar voorbij en we staan al aan de vooravond van een nieuwe wedstrijd meetellend voor het PAk West vlaams Kampioenschap. De Lrt te Komen wordt dit jaar verreden over 2 dagen, de zaterdag wordt gestart om 15u30 en worden er 2 lussen van 3 kps gereden. De zondag worden er 4 lussen van 3 kps verreden met start om 8u en voorzien einde om 18u22 We kregen startnummer 3. In wallonie moeten we omdat we op racing banden rijden starten in divisie 4 ( groep a ) maar in fuctie van het PAK kampioenschap wordt er een apart klassement opgemaakt door de VAS sportcommissie. We hopen jullie te mogen begroeten. Bert en Werner
0000-00-00
RS Moorslede
Beste sportvrienden, Hierbij het relaas van de gisteren verreden rallysprint te Moorslede. We vertrokken met het mes tussen de tanden naar de eerste kp waar we al een 7e tijd algemeen klokten. Ik kon me vlot aanpassen aan de dog box en aan de grote remmen. Op de 2e kp kwam een intercoolerdarm los en dan verlies je een pak vermogen. We verloren 1 minuut en werden teruggeslagen naar een 40e plaats algemeen en 3e plaats groep n. We besloten om de laatste 2 ronden er nog eens voor te gaan. We verbeterden onze tijd met 11 seconden en de laatste ronden nogmaals met 2 seconden. Zo kwamen we nog terug naar een 15e plaats algemeen en een 2e plaats in groep N. Winnaar in groep N Jos Hermans besloot huiswaarts te trekken en zijn wagen niet in het wagenpark te zetten en werd uit de uitslag geschrapt. Zo werden we 1e in groep N. Ik ben heel tevreden over de wijzigingen die we gedaan hebben aan de wagen en kijk al uit naar de volgende wedstrijd. Groeten Bert
0000-00-00
rs moorslede
Komend weekend gaat de rallysprint van Moorslede terug door. Het rallycentrum en service park is op en rond de markt te Dadizele, de Kp ligt tussen Moorslede (industriezone) en Dadipark. Startnummer Bert : 87 (evo 9) Startnummer Werner : 93 (bmw m3) tot zondag !!!!!
0000-00-00
Kalender 2009
De kalender voor het jaar 2009 ziet er als volgt uit: 01/03: Rallysprint Moorslede 11/04: TAC Rally Tielt 18-19/04: LRT Comines Rally 01/06: ORC Rally Oostrozebeke 06/06: Rally van Wervik 19-20/06: Belgium Ypres Westhoek Rally 19/07: Rally Jabbeke-Oudenburg 12-13/09: Omloop van Vlaanderen 27/09: Hemicuda Rally 18/10: TBR Rally
0000-00-00
west vlaams kampioenschap
hierbij kunnen we u melden dat we kampioen algemeen van west vlaanderen zijn.
0000-00-00
rally tbr
Beste rallyvrieden, verleden weekend werd in en om Roeselare de TBR rally verreden. Dit was de laatste rally op ons programma dit jaar. Traditioneel wilden we op \"onze thuiswedstrijd\" de sponsors en supporters terug voorzien van een hapje en een drankje. We kwamen met volle moed aan de start met de nieuwe evo 9 helemaal klaar voor de wedstrijd. In de eerste ronde nog wat opwarmen zodat we op een 9e plaats algemeen en een 1e plaats in groep n (divisie 1 2). Tijdens de 2e ronde bleven we daar hangen maar verbeterden we iedere keer onze tijden. In de 3e ronde even problemen na een diepe coupage was een turbodarm afgetrokken en moesten we het einde van kp oekene aan een slakkengangetje afwerken. We verloren 20 seconden maar we verloren geen plaats. In de slotfase vielen nog enkele tegenstanders uit met mechanische problemen en zo eindigden we 1e groep n en 6e algemeen, voor mij zeker een succes. Na deze uitslag zijn we nu zeker Provinciaal kampioen algemeen. We zullen nu wel de handen vol hebben deze winter want we willen de evo 9 een grondige check up geven en wat verbeteren waar kan, maar we willen eveneens de bmw m3 klaar stomen om volgend seizoen er eens mee te debuteren. Deze is wordt helemaal opnieuw gebouwd en komt dan ook helemaal in de vertrouwde g-v belettering. groeten bert
0000-00-00
rallysprint staden
Beste rallyvrienden, Hierbij het relaas van de laatst gereden wedstrijd de rallysprint van staden. Heel de week waren de weersvoorspellingen wisselvallig, maar de dag zelf begon met zonneschijn, het bleef heel de dag droog, Petra zag het goed zitten. Na de eerste kp stonden we op een 7e plaats algemeen en een 2e plaast groep N na De Keyser, zoals we verwacht hadden. Na nog een verkeerde bandenkeuze de 3e kp verloren we nog een 4 tal seconden, maar we konden onze 7e plaats behouden. Alles verliep vlekkeloos. Een dag om naar terug te kijken. Bert en Petra www.bcracing.be
0000-00-00
rallysprint staden
beste rallyvrienden, hier even wat nieuws omtrent de rallysprint van staden die verreden wordt op vrijdag 15 augustus. Voor de gelegenheid is mijn vrouw Petra copiloot. We kregen startnummer 86, wagen nr1 start op de kp om 8u 10u30 13u en 15u30. Het parkoers is gedeeltelijk hertekend, de start is anders maar het laatste deel is gelijk aan verleden jaar. We starten met een zware concurrent in de divisie en de klasse namelijk frederik de keyser met zijn subaru full gr n. Maar we gaan ons niet direct laten kennen ! Tot vrijdag ! bert www.bcracing.be
0000-00-00
short rally oudenburg jabbeke
beste rallyvrienden, Hierbij het relaas van de laatst verreden wedstrijd verleden zondag te ettelgem. Zoals jullie al wel weten ben ik een diesel in het starten. Kp 1 waren we niet goed wakker en draaiden we een tijd 5 seconden trager dan we hadden moeten draaien. Kp 2 maakten we dat echter wel goed, de kp lag vettig en we hadden het 4x4 voordeel. Zo stonden we na 2 kps op een gedeelde 3e plaats algemeen en een 1e plaats in divisie 1 2. Er was weinig strijd in de divisie 1 2. Wat het niet spannender maakte in de algemene stand, elke seconde telde, maar het droogde op en we konden het bmw geweld niet aan. Ook Joseph met zijn 205 maxi en zijn vele pks kwam nog aandringen, we vielen de laatste ronde nog eens aan, maar ook de andere hadden nog het mes tussen de tanden. Zo eindigden we op een 5e plaats algemeen en 1e in divisie 1 2 en 1e in klasse e. Kortom, we zijn zeer tevreden en doen zeker een goeie zaak in het pak kampioenschap. Volgende afspraak is de RS Staden, waar mijn vrouw petra mij zal navigeren. Werner is namelijk met verlof en we nemen van deze mogelijkheid gebruik om nog eens samen in de auto aan de start te verschijnen. groeten bert
0000-00-00
short rally oudenburg jabbeke
Hierbij wat gegevens betreffende de short rally oudenburg jabbeke. Komende zondag wordt de short rally verreden. De wedstrijd bestaat ui 2 kp\'s die elk 4 keer dienen verreden te worden. We kregen startnummer 5. De service is opnieuw in de straat te Ettelgem en het wagenpark is eveneens in dezelfde straat. Iedereen welkom ! Bert
0000-00-00
rally ypres
Beste sportvrienden, hierbij het verslag van de Ypres westhoek Rally. Ik weet dat het wat aan de late kant is maar het is hier ook enorm druk. Het begon allemaal een beetje hektisch. Werner moest op cursus, hierdoor konden we niet deelnamen aan de toegestane verkenningen. We kregen mondelinge toestemming om de donderdag en de vrijdag nog op een aangepaste mannier te verkennen. Donderdag na de technische controle gingen we verkennen. Maar we wilden ook wel de shakedown rijden. Tijdens deze shakedown merkten we op dat de motor enorm veel druk op het water stak en dat hij ook te warm kwam. Op een stuk van slechts 5 km wilden we zeker het risico niet nemen om zo aan de start te komen en besloten we om nog de motor te openen. Donderdagnacht reed ik nog naar Namen achter wisselstukken. S morgens om 6u begon werner samen met enkele mechaniekers om de motor te openen. Inderdaad, de koppakdichting liet door. Deze werd vervangen met de nodige miserie, afbreken van bouten, enz. Zodat we de wagen pas klaarkregen tegen 17u vrijdagavond. We hadden nog een uur voor podium. Op zo een manier aan de start komen is niet ideaal, niet genoeg verkend en met de angst als nu alles wel goed is met de motor. De vrijdagavond werd dus eigenlijk eerder een test als alles goed was of niet. De zaterdag begon het allemaal een beetje rond te draaien tot op kp mesen sauvegarde vlak voor het einde mijn stuur in mijn shoot viel. De ophanging in het dashbord was losgekomen en zo moest ik nog 2 kps rijden tot op de service. Kortom een wedstrijd met de nodige miserie maar toch nog een behoorlijk resultaat. We eindigden 34e algemeen . Toch niet mis als je het deelnemersveld bekijkt. We kijken vol verwachting uit naar de komende afspraak, de short rally oudenburg op 20 juli. Groeten bert en werer www.bcracing.be
0000-00-00
rally wervik
Beste rallyvrienden, hierbij het verslag van de verreden rally van wervik. We zijn iets te traag van start gegaan, en op de 3kp kregen we regen, met de sortie van tielt in het achterhoofd, waren we te braaf in de regen. Op de 4e kp draaiden we rond en verloren we zo een 15 tal seconden. Maar het droogde op en het vertrouwen kwam er terug. We draaiden betere tijden en begonnen van onze opgelopen achterstand af te knagen. Uiteindelijk met nog 1 kp te gaan stonden we nog enkele seconden achter Cools met de c2r2max en achter Bart Pyck. Jammergenoeg werd de laatste kp geannuleerd want daar konden we misschien nog een plaatsje winnen. Zo eindigden we 7e algemeen en 2e in divisie 2 en 2e in klasse E. We kijken gelukkig terug op deze wedstrijd, we hebben geen kosten aan de wagen en de wagen staat klaar voor Ieper. groeten bert
0000-00-00
rally wervik
Beste rallyvrienden, komende zaterdag wordt de rally van wervik verreden, de westrijd bestaat uit 3 delen, namelijk historic, ereprijs tim vanparijs (voor deelnemers die hun wagen willen afstellen voor ieper) en dan traditioneel de vas editie. Met het oog op ons vas kampioenschap rijden we natuurlijk in het vas deel. We kregen startnummer 7. Het is opnieuw de bedoeling om te gaan voor de zege in divisie 2 en in de klasse E. Onze grootste tegenstander is opnieuw Jan Czech. Hopelijk wordt het opnieuw een mooie strijd . Groeten Bert
0000-00-00
orc rally
Beste rallyvrienden, Het waren 2 drukke dagen maandag en dinsdag, daarmee ben ik nu pas aan mijn buro geraakt. Hierbij het verslag van de laatst gereden rally verleden zondag, de orc rally te Oostrozebeke. Voor de gelegenheid nam Lieven Ghekiere, zaakvoerder van G en V, plaats in de copiloot zetel. S morgens lag het er nog wat nat bij maar het droogde snel op. Tijdens de eerste ronde van 4 startten we wat afwachtend door het natte wegdek. Na de eerste 3 kps zagen we al duidelijk dat we goed bezig waren om de klassewinst binnen te halen. We waren 3 keer de snelste in onze klasse. We bouwden verder onze voorsprong uit en kregen ondertussen het vertrouwen in mekaar en in de wagen. Zo sloten we de dag af op een 9e plaats algemeen en een 1e in divisie 2 en 1e in klasse E. Het was duidelijk dat heel het team tevreden was, na de opgave in Moorslede (mechanisch) en de opgave te Tielt (sortie) is het vertrouwen er terug en zien we graag uit naar de volgende wedstrijd, de rallly van wervik op 14 juni, waar Werner terug de copilotage voor zijn rekening neemt. Ps zaterdag en zondag is het ons eetfestijn, wie erbij wil zijn kan nog altijd reserveren. Bert
0000-00-00
autozoektocht en rallyhappening
op vrijdag 6 juni gaat onze autozoektocht opnieuw door, het grootste deel is bol pijl en en klein stukje eenvoudige kaart. Inschrijven kan op voorhand, 12 euro en de dag zelf 15 euro (vanaf 19u) de start van de eerste wagen is voorzien om 20 uur. De zoektocht wordt verreden over 2 delen. Het is GEEN snelheidsrit, het is de bedoeling om zoveel mogelijk letters en straatnamen in correcte volgorde in te vullen op een controleblad. bij Ex Aequo wordt het verschil berekend door de totale kilometers van de rit te bekijken. Start en aankomst zijn voorzien bij NV De Duytsche, Dadizeelsestraat 73a 8890 Moorslede inschrijven kan via deduytsche@skynet.be Op zaterdag 7 juni vanaf 19u en op zondag 8 juni vanaf 11u serveren we opnieuw beenham met rijkelijk groentenbuffet voor 15 euro kinderen aan 8 euro. inschrijven op voorhand bij bert 0473 999 161 groeten bert
0000-00-00
rallysprint monteberg
Beste rallyvrienden, hierbij een kort verslag van de rallysprint van de monteberg. het was weer zoeken om de remzones te vinden. Het was hier een gekend parcours maar het verschil tussen de fiesta en de evo kwam zeker terug weer boven. Het gaat allemaal veel sneller en we moeten veel vroeger gaan remmen. Het verschil kwam duidelijk naar boven tussen de evo 9\'s en wij. Ook hadden de meeste piloten met de evo 9 al het zaterdagdeel afgewerkt. Kortom we zijn tevreden met onze 18e plaats en 6e in N4 . volgend afspraak is de orc rally te oostrozebeke. groeten bert
0000-00-00
rallysprint monteberg
komende zondag starten we op de monteberg. we kregen startnummer 10 groeten en tot zondat hopelijk !
0000-00-00
lrt rally komen
beste rallyvrienden, hier zijn we dan met het verslag van de wedstrijd gisteren verreden te Komen. Tijdens de verkenningen hadden we bijna de hele tijd regen. Het zou een vettige bedoening worden. S morgens startten we wat voorzichting, we wilden immers verder geraken dan in Tielt. Na de noodgedwongen opgave te Moorslede en de sortie in Tielt wilden we kost wat kost ervaring opdoen met de nieuwe wagen. We begonnen dus voorzichtig, bouwden het ritme wat op, remden vaak veel te vroeg, maar we eindigden toch op een 9e plaats algemeen na de eerste ronde van 4 kp's. De volgende ronde droogde alles wat op, gingen we op slicks starten en kwam het vertrouwen terug in de wagen, in de remmen. Na een tweede ronde van 4 kp's kwamen we terug over het podium op een 9e plaats. Het mooie weer zorgde voor veel toeschouwers tijdens de laatste ronde van 6 kp's. We bouwden het ritme nog wat op eindigden zo op een 8e plaats algemeen en als we de eindstand bekijken, mogen we best tevreden zijn met deze plaats na 2 wrc's, 1 super 2000, 1 escort groep a, 2 lancer evo9 (met grote restrictor) en een super 1600. Kortom wij blikken zeker terug op een geslaagd weekend, de wagen vertoonde de minste problemen en wij beginnen er ons heel goed in te voelen, want het is wel aanpassen van een wagen met 170 pk en voorwielaandrijving naar een wagen met 270 pk en 4x4 aandrijving. We legden nog een klein verkeersbord plat op de 7e kp waardoor we wat schade hebben achteraan. Als deze tijdig hersteld wordt zullen we nog starten in de internationale editie van de rallysprint van de monteberg op zondag 4 mei. groeten, bedankt aan alle supporters bert en werner www.bcracing.be
0000-00-00

beste rallyvrienden, hier zijn we dan met het verslag van de wedstrijd gisteren verreden te Komen. Tijdens de verkenningen hadden we bijna de hele tijd regen. Het zou een vettige bedoening worden. S morgens startten we wat voorzichting, we wilden immers verder geraken dan in Tielt. Na de noodgedwongen opgave te Moorslede en de sortie in Tielt wilden we kost wat kost ervaring opdoen met de nieuwe wagen. We begonnen dus voorzichtig, bouwden het ritme wat op, remden vaak veel te vroeg, maar we eindigden toch op een 9e plaats algemeen na de eerste ronde van 4 kp's. De volgende ronde droogde alles wat op, gingen we op slicks starten en kwam het vertrouwen terug in de wagen, in de remmen. Na een tweede ronde van 4 kp's kwamen we terug over het podium op een 9e plaats. Het mooie weer zorgde voor veel toeschouwers tijdens de laatste ronde van 6 kp's. We bouwden het ritme nog wat op eindigden zo op een 8e plaats algemeen en als we de eindstand bekijken, mogen we best tevreden zijn met deze plaats na 2 wrc's, 1 super 2000, 1 escort groep a, 2 lancer evo9 (met grote restrictor) en een super 1600. Kortom wij blikken zeker terug op een geslaagd weekend, de wagen vertoonde de minste problemen en wij beginnen er ons heel goed in te voelen, want het is wel aanpassen van een wagen met 170 pk en voorwielaandrijving naar een wagen met 270 pk en 4x4 aandrijving. We legden nog een klein verkeersbord plat op de 7e kp waardoor we wat schade hebben achteraan. Als deze tijdig hersteld wordt zullen we nog starten in de internationale editie van de rallysprint van de monteberg op zondag 4 mei. groeten, bedankt aan alle supporters bert en werner www.bcracing.be
0000-00-00
Startnummer 16 in komen.
Gisteren waren de nummers bekent, je kan ze raadplegen op www.lysracingteam.be je vindt er tevens alle info en timing over de rally.
0000-00-00
rally comines
volgend weekend 19-20 april nemen we deel aan de rally te komen. Iedereen welkom !! timing op www.lysracingteam.be
0000-00-00
verslag tielt
ja beste vrienden, van tielt is er niet veel te vertellen we startten in de regen en op een 7 tal km ver lieten we ons verrassen door het supergladde parkoers. Op een T situatie begonnen we te glijden en schoven we zo over een duiker het land in. Slechts 1 baanpost, niemand om te duwen en achteraf gezien, was de carterplaat van onder de auto en zouden we toch niet veel verder geraakt zijn. Volgende afspraak is de LRT Rally te Komen tot de 20e !!! bert
0000-00-00
shakedown tielt
beste rallyvrienden, morgen woensdag 2 april zijn we van de partij op de shakedown (kp de ratte) te Tielt. We gaan er proberen zoveel mogelijk te rijden zodat we de wagen nog wat meer gewend geraken. bert
0000-00-00
rallysprint moorslede
Verleden zondag 2/3 werd de rallysprint van Moorslede gereden. Na de 3e ronde brak de vork van de koppeling en moesten we opgeven. We begonnen wel onze draai te vinden in de nieuw aangekochte evo8. Kortom het smaakt naar meer bert
0000-00-00
Aankoop Lancer Evo 8
Vorige week is de nieuwe wagen binnen gekomen. De Ford Fiësta ST maakt plaats voor een Mitsubishi Lancer Evo 8
0000-00-00
BMW M3 E30
Deze week werd er door het BC Racing Team een BMW M3 E30 aangekocht. Foto's volgen nog.
0000-00-00
Foto's worden niet weergegeven
Wegens de beperkte ruimte van de website, worden nieuwe foto's op dit moment niet weer gegeven (rood kruis in hoek). Deze website is beperkt tot 50 MB en momenteel zitten we aan dit limiet. Daarom zal er binnenkort gesnoeid worden in de foto's.
0000-00-00
Foutje in de databank
Er is een foutje gebeurd met de databank. Namelijk al de gegevens over de foto's zijn verdwenen! Ik zal hiervoor zo snel mogelijk een oplossing zoeken om de foto's terug online te krijgen. Mijn excuses voor dit ongemak.
0000-00-00
We zijn er terug!
Na enkele weken afwezig te zijn, zijn we hier terug met een volledig vernieuwde website. Wat er zoal vernieuwd is, kan je terug vinden in het forum.